Sanitaire cabines

Publieke plaatsen, ontspannings- en rustzones voor pendelaars, rustplaatsen op de snelwegen en andere openbare plaatsen moeten heden ten dage van een aantrekkelijke en uitgebreide uitrusting voorzien zijn. Sanitaire voorzieningen zijn een belangrijk deel van deze uitrustingen.

CDC – Cabines de Ciney stelt SANIBLOC® voor: een compact prefab gebouw dat alle nodige sanitaire uitrustingen heeft, inclusief een toilet voor lichamelijk gehandicapte personen, een wastafel en een publiek toilet. Het geheel wordt beheerd vanuit een technisch lokaal dat voor het publiek ontoegankelijk is.

De installatie kan op vraag van de klant worden aangepast, naargelang de behoeften en de opstelplaats. De inrichting kan ook, onder meer, met een douche of een washok worden uitgerust. Het lokaal kan ook in twee delen worden gesplitst.

Het risico op vandalisme is minimaal omdat de hoogwaardige en onschendbare sanitaire installaties in lokalen zijn geplaatst die zorgvuldig zijn ingericht.

De lokalen worden volledig in de fabriek ingericht, afgewerkt en opgesteld op de door de concessiehouder vastgelegde plaats.