Trots om mee te werken aan een nieuwe prefab cabine

CDC deelt vol trots haar betrokkenheid bij de realisatie van een nieuwe prefab betonstation voor het vastgoedkantoor Naxhelet Immo. Hoewel onze klanten doorgaans installateurs zijn, waren we deze keer verheugd om deel uit te maken van een project voor een vastgoedkantoor.

Het prefab betonnen gebouw is zorgvuldig ontworpen volgens de specificaties van RESA en is geschikt voor het huisvesten van twee transformatoren. RESA is de netbeheerder in de provincie Luik. In nauwe samenwerking met hen is één transformer al succesvol geïnstalleerd, terwijl de andere helft van het station bewust vrij is gehouden voor toekomstige uitbreidingsmogelijkheden.

Wat dit project speciaal maakt, is de buitenafwerking die is toegevoegd intern door een team van specialisten. Het resultaat is een prefab betonstation dat niet alleen voldoet aan de hoogste technische normen, maar ook esthetisch aantrekkelijk is dankzij de verfijnde afwerking.

CDC is verheugd over deze samenwerking met Naxhelet Immo en kijkt uit naar de verdere groei en ontwikkeling van dit project. We blijven toegewijd aan het leveren van hoogwaardige oplossingen die voldoen aan de diverse behoeften van onze gewaardeerde klanten.

Aarzel niet om een offerte op te vragen via info@cabinesdeciney.be