Vacature – R&D Ontwerper (Nevele)

Functie

Is productontwikkeling jouw passie? Ontwerp je graag nieuwe productiemethodes? Dan ben jij de persoon die Mevoco zoekt! We zoeken een R&D Tekenaar die zich de eerste maanden inzet voor een project waarbij de huidige producttekeningen gecontroleerd worden. Daarnaast voer je verbeteringen uit waar nodig. Na dit project word je ingezet als R&D ontwerper. Je zal instaan voor de ontwikkeling van nieuwe producten. Je stuurt het productieproces bij en onderhoudt het machinepark door een efficiënte indeling van het machinepark. De kwaliteit van de eindproducten waarborgen is voor jou een prioriteit. Ten slotte onderhoud je contacten met leveranciers van onderdelen van de te ontwikkelen producten.

Profiel

Je hebt bij voorkeur een aantal jaren ervaring in een productieomgeving of je bent afgestudeerd elektromechanica/elektriciteit. Je bent technisch geschoold. Je kan zelfstandig werken en logisch redeneren. Je bent oplossingsgericht en durft initiatief te nemen. Kwaliteit en veiligheid draag je hoog in het vaandel.

Aanbod

In onze firma kom je terecht in een enthousiaste professionele KMO-omgeving waar collega’s geen nummer zijn. Ons DNA kan je het best omschrijven als dynamisch, gemotiveerd en met een ondernemende aanpak.
Om jouw competenties verder te verdiepen, kan je genieten van zowel interne als externe opleidingen. Bovendien is er een interessante verlofregeling waar je bovenop de standaard 20 dagen, 12 inhaalrustdagen krijgt. Vanzelfsprekend is er een aantrekkelijk loonpakket voorzien in deze functie.

Plaats van tewerkstelling

Moorstraat 24, 9850 Nevele.

Solliciteren?

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en laat ons iets weten!

Bezorg jouw cv en motivatiebrief aan de overkoepelende HR-afdeling via jobs@mevoco.be of neem telefonisch contact op met Jennifer Van de Velde op 0473/11.78.37 of Sofie Strackx op 0473/11.78.34.


Mevoco: Productie
Industrielaan 33A, 9800 Deinze

Mevoco: R&D-afdeling
Moorstraat 24, 9850 Nevele

www.mevoco.be