R&D Ontwerper

Functie

Productontwikkeling is jouw grootste passie. Je staat in voor de ontwikkeling van nieuwe producten en het ontwerp van nieuwe productiemethodes. Als R&D-ontwerper stuur je het productieproces bij en onderhoud je het machinepark onder meer door een efficiënte indeling. De kwaliteit van de eindproducten waarborgen is voor jou een prioriteit. Voorts voer je uit enthousiasme voor het product regelmatig een marktonderzoek uit. Ten slotte onderhoud je contacten met leveranciers van onderdelen van de te ontwikkelen producten.

Profiel

Je bent in het bezit van een Master Industrieel Ingenieur Elektromechanica, Werktuigkunde of Elektrotechniek. Een nadruk op het punctueel controlebeleid van het eindproduct vind je belangrijk. Voorts ben je een vlotte, dynamische onderzoeker die steeds op zoek is naar verbetering. Je kickt erop een kwaliteitsproduct aan te leveren of te optimaliseren en telkens weer dat stapje verder te gaan.

Aanbod

We bieden een stabiele job in een groep van bedrijven die mee bouwt aan de toekomst. Je krijgt een opleiding bij aanvang en aangepaste vormingsprogramma’s overeenkomstig jouw behoeften en ambities.

Plaats van tewerkstelling

Mevoco R&D, Moorstraat 24, 9850 Nevele.

Solliciteren?

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan door op onderstaande knop ‘Solliciteer’ te klikken.
Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Sofie Strackx per e-mail via jobs@het-veer.be of per telefoon op 0473/11.78.34.


Mevoco: Productie
Industrielaan 33A, 9800 Deinze

Mevoco: R&D-afdeling
Moorstraat 24, 9850 Nevele

www.mevoco.be