Lasser

Functie

Je staat in voor een welbepaalde werkpost binnen onze productieomgeving. Je onderzoekt gedetailleerde tekeningen of specificaties om te bepalen welke materialen en uitrusting er vereist zijn. Je legt de materialen en in elkaar te zetten delen uit en zekert ze voor assemblage, met gereedschap zoals een waterpas, schuifmaat of liniaal. Je onderzoekt de kwaliteit van het laswerk om defecten te ontdekken en je bent verantwoordelijk voor de verdere afwerking van producten (schoonmaken, oppoetsen, etc.).

Profiel

Je bent in het bezit van een A2-diploma en hebt de nodige lasattesten. Eigenschappen als discipline, flexibiliteit, leergierigheid en netheid passen bij jouw persoon. Schoolverlaters of kandidaten via leercontract komen ook in aanmerking.

Aanbod

We bieden een gevarieerde job in een stabiele groep van bedrijven. Je krijgt een opleiding bij aanvang en aangepaste vormingsprogramma’s overeenkomstig jouw behoeften en ambities.

Plaats van tewerkstelling

Mevoco nv, Industrielaan 33A, 9800 Deinze.

Solliciteren?

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan door op onderstaande knop ‘Solliciteer’ te klikken.
Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Sofie Strackx per e-mail via jobs@het-veer.be of per telefoon op 0473/11.78.34.


Mevoco: Productie
Industrielaan 33A, 9800 Deinze

Mevoco: R&D-afdeling
Moorstraat 24, 9850 Nevele

www.mevoco.be