Vacature – Elektromechanisch werfinstallateur (Landegem)

Functie

Hou je ervan om een job op de baan te hebben maar wil je ook graag af en toe vanuit het atelier kunnen werken? Je werkt in het atelier aan de nodige voorbereidingen om naar de werf te kunnen gaan. Wanneer je naar de werf gaat sluit je de middenspanningscabines aan op het net. Hiervoor volg je de veiligheidsvoorschriften en de vooropgestelde procedures op. Het grovere trek en sleurwerk schrikt jou dus niet af. Als visitekaartje van onze onderneming ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten die verspreid liggen over volledig België.

Profiel

  • Je hebt een passie voor de elektriciteitssector waar je in contact komt met hoogspanning maar ook de finesse hebt om werken uit te voeren op laagspanning.
  • Indien je onze vrachtwagen kan besturen met jouw rijbewijs C dan is dit mooi meegenomen.
  • Je leert graag nieuwe dingen bij en je bent graag mee met de nieuwste informatie omtrent reglementering van elektrische installaties
  • Flexibiliteit en nauwkeurigheid zijn enkele van jouw grootste troeven.

Aanbod

Deba is een dynamische KMO waar je bijgevolg geen afgelijnd takenpakker krijgt maar wel de kans krijgt om jezelf verder te ontwikkelen. Naast een proper en modern werkatelier dat voorzien is van hoogtechnologische materialen krijg je een aangepast opleidingsprogramma overeenkomstig jouw ambities en noden. Bovendien kan je rekenen op een mooi verloningspakket waar ook jouw transporttijd een vergoeding krijgt.

Plaats van tewerkstelling

Plaats van vertrek: Moorstraat 24, 9850 Nevele.

Solliciteren?

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging?
Solliciteer dan door op onderstaande knop ‘Solliciteer’ te klikken.

Heb je nog vragen over deze vacature?
Neem dan contact op met Jennifer Van de Velde (0473/11.78.37) of Sofie Strackx (0473/11.78.34)  per e-mail via jobs@deba.com of per telefoon.


Maatschappelijke zetel: Nevele
Moorstraat 24, 9850 Nevele

Regionale zetel: Limburg
Westlaan 268, 3550 Heusden-Zolder

Regionale zetel: Wallonië
Chemin de Bois aux Mouches 8, 5590 Achêne

www.deba.biz