Vacature – Technisch aankoper

Functie

Je bent verantwoordelijk voor het volledige aankoopproces van grondstoffen en andere machines die nodig zijn voor onze firma’s. Je hebt dagelijks contact met leveranciers en negotieert over de prijzen, levertermijnen en andere specifieke voorwaarden. Waar mogelijk maak je raamcontracten op, zodat je interne klanten steeds aan de beste prijs hun benodigdheden kunnen bestellen. Je houdt nauwgezet een oog op de stocksituatie en indien nodig sta je in voor groepsbestellingen. Je zorgt dat jouw interne klanten nooit met tekorten te maken krijgen.

Profiel

Je bent in het bezit van een masterdiploma, met voorkeur in technische wetenschappen. Je kan al terugblikken op minstens 5 jaar ervaring binnen een gelijkaardige functie. Je kan je vlot uitdrukken in Nederlands en Frans. Je bent computervaardig en bent bereid om ons intern ERP-pakket aan te leren. Je hebt een resultaatsgerichte en commerciële ingesteldheid. Je bent klantgericht en sterk communicatief.

Aanbod

We bieden een uitdagende functie in een stabiele groep van bedrijven. Je krijgt een opleiding bij aanvang en aangepaste vormingsprogramma’s overeenkomstig jouw behoeften en ambities.

Solliciteren?

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan door op onderstaande knop ‘Solliciteer’ te klikken.
Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op per mail via jobs@het-veer.be of per telefoon naar  Jennifer Van de Velde 0473/11.78.37 of Sofie Strackx 0473/11.78.34.


Vlasmarkt 12, 9000 Gent
www.het-veer.be