Vacature – Project Coördinator

Functie

Als werkvoorbereider draag je jouw steentje bij in de verdere groei van onze organisatie.
Zo zorg je voor een vlekkeloze administratie binnen ons eigen ERP-systeem. Van elk nieuw project zorg je dat de nodige artikels zijn aangemaakt en dat alles juist aan elkaar gekoppeld is. Jouw werk resulteert in een correcte weergave van de BOM. Op die manier help je mee aan het optimaliseren van het aankoopproces.
Je maakt de interne voorschriften op in het kader van kwaliteitscontrole. Door jouw technische expertise denk je mee over het optimaliseren van het productie proces. Hiervoor ben je aanwezig in de productiehal om de arbeiders bij te sturen en de kwaliteit, orde en netheid op te volgen. Je functioneert als back-up van onze technisch tekenaar, je kan dus vlot overweg met Autocad.
Je rapporteert rechtstreeks aan de productie manager.

Profiel

  • • Je genoot bij voorkeur een bacheloropleiding bouwkunde of je kan aanverwante ervaring voorleggen.
    • Heb je reeds werkervaring of ben je een Young graduate dan ben jij ook meer dan welkom.
    • Je kan overweg met de meest courante computerprogramma’s en bent bereid ons intern ERP-pakket aan te leren.
    • Ook Autocad heb je wel wat in de vingers zitten.
    • Je kan vlot met mensen omgaan en je bent er niet vies van om zelf eens de handen uit de mouwen te steken.

Aanbod

In ons bedrijf kom je terecht in een enthousiaste en professionele KMO-omgeving waar collega’s geen nummer zijn. Ons DNA kan je het best omschrijven als dynamisch, gemotiveerd en met een ondernemende aanpak.
Om jouw competenties verder te verdiepen, kan je genieten van zowel interne als externe opleidingen. Bovendien is er een interessante verlofregeling waar je bovenop de standaard 20 dagen, 12 inhaalrustdagen krijgt. Vanzelfsprekend is er een aantrekkelijk loonpakket voorzien in deze functie.

Solliciteren?

Solliciteren?

Neem dan contact op met Tibo De Vriese(0473/11.78.34) of Jennifer Van de Velde (0473/11.78.37) of via jobs@cabinesdeciney.be

Chemin de Bois aux Mouches 8
5590 Achêne
www.cabinesdeciney.be