CDC Cabines de Ciney is gespecialiseerd in de vervaardiging van prefab betonnen behuizingen, bestemd voor middenspanningsposten, IT-datacenters, pompstations, sanitaire installaties en andere toepassingen.

Ter ondersteuning van onze groei zijn we op zoek naar (m/v)

Productieverantwoordelijke

FUNCTIE

Je bent verantwoordelijk voor onze productieafdeling van prefab betonproducten. Na de verkoop werk je de productietekeningen uit. Daarna maak je de productieplanning op, rekeninghoudend met de deadlines en de productiecapaciteit. Je bent aanwezig in de productiehal om de arbeiders aan te sturen en de kwaliteit, orde en netheid op te volgen. Je rapporteert aan de algemeen verantwoordelijke/bedrijfsleider en je draagt jouw steentje bij in de verdere groei van onze onderneming.

Wat moet je kunnen?

Je bent minstens in het bezit van een bachelordiploma in een bouwkundige/technische richting en hebt al enkele jaren relevante ervaring of bent klaar om de volgende stap in je carrière te zetten. Je bent communicatief ingesteld en bent tweetalig (F/N) zodat je vlot met onze klanten kan communiceren. Je kan overweg met de meest courante computerprogramma’s en bent bereid ons intern ERP-pakket aan te leren. Je kan vlot met verschillende mensen omgaan en je steekt graag ook nog eens de handen uit de mouwen.

Wat bieden wij?

We bieden een uitdagende functie in een stabiele groep van bedrijven die mee bouwen aan de toekomst! Je krijgt een opleiding bij aanvang en aangepaste vormingsprogramma’s overeenkomstig jouw behoeften en ambities.

Voel jij je aangesproken door onze vacature?

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en laat ons iets weten! Bezorg je cv en motivatiebrief aan de overkoepelende HR-afdeling via jobs@cabinesdeciney.be of neem telefonisch contact op met Jennifer Van de Velde 0473/11.78.37 of Sofie Strackx op 0473/11.78.34.

Chemin de Bois aux Mouches 8
5590 Achêne
www.cabinesdeciney.be