SGC – SwitchGear Company op de EP China 2016 beurs

SGC – SwitchGear Company op de EP China 2016 beurs
China International Exhibition Centre, Beijing, PR China

Van 2 tot en met 4 november kun je SGC – SwitchGear Company bezoeken op de EP China beurs. Deze beurs vindt plaats in het China International Exhibition Centre in Beijing.

Sinds 1986 wordt de EP China beurs georganiseerd door de meest gezaghebbende organisatie, de Chinese raad van Elektriciteit, en volledig ondersteund door alle grote Elektriciteitsleveranciers en distributienetbeheerders.
Met een succesvol parcours en ervaring van 30 jaar, is dit de grootste en de meest gerenommeerde beurs m.b.t. elektriciteit in China, die goedgekeurd is door de UFI. Deze beurs is algemeen erkend door de wereldwijde marktleiders en internationale brancheorganisaties.
Met jaarlijkse rotatie tussen Beijing en Shanghai, vindt de “EP China & Electrical” beurs dit jaar opnieuw plaats in het China International Exhibition Centre in Beijing van 2 tem 4 november. In totaal worden er 8 hallen gebruikt, waar 900 exposanten en merken uit de hele wereld terug te vinden zijn.

Op onze beursstand kunnen bezoekers onze middenspanning schakelapparatuur van 10kv tem 24kv ontdekken. Gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en zorg voor het milieu zijn de drijvende kracht achter ons bedrijf.
De schakelkasten van SGC zijn ook perfect ontworpen om te weerstaan in extreme omstandigheden, zoals extreme koude, extreme hitte, zuren en vochtigheid. In sommige Afrikaanse landen is men door de extreme warme temperaturen gedwongen om bepaalde delen van de schakelinrichting te openen voor ventilatie. Maar dit ten nadele van de veiligheid van de operator en de omgeving.
SGC biedt ook oplossingen voor dat soort toepassingen, maar waar veiligheid voor operator en omgeving steeds op de eerste plaats komen.

Kom langs en bezoek onze stand: HALL 1B – 1LI5